Lige uden for Valmontone – ude ved motorvejen – ligger Valmontone Fashion District, som er Italiens største Outlet og lige ved siden af ligger det eventyrlige Rainbow Magic Land.
Vi har været i Outlet’et mange gange og har købt tøj til os selv og børnebørnene foruden andre ting.

Valmonte Fashion District Outlet
Valmonte Fashion District

Fashion District Valmontone Outlet er en elegant mode-by, hvor formålet er at shoppe.
Byen er opført som en mindre landsby med mere end 170 butikker, der fører både nationale og internationale mærker, der sælges med 35-70% rabat.

Byen er serviceret med gode parkeringsforhold, der tager hensyn til både handikappede og mødre, ligesom man finder puslefaciliteter, barer, burgerbar, restauranter, bankautomat og wifi.

Kørevejledning
Kør ud af Cori ad via Roma mod Giulianello og Velletri. Følg vejen 7-8 km til Giulianello og drej til højre i det store kryds. Pas på, krydset er lidt uoverskueligt. Følg herefter vejen ud ad byen mod Artena.
Efter en smuk tur gennem et bakket landskab nås Artena og så bliver det broget.
Vejen fører ned til Artena by, hvor man skal dreje til højre i et T-kryds OG STRAKS DEREFTER til venstre ned ad den lille gade, som efter 1 km deler sig og her holdes til venstre ned til rundkørslen.
Lige over rundkørslen og så er det bare lige ud. Vejen snor sig meget, men efter at have kørt under først togbanen og derefter autostradaen svinges til højre mod betalingsanlægget.

kørevejledning til Valmontone Outlet og Magic Land
Kørevejledning – kort