HUSET

Vi anskaffede Cori-hus i 2003, hvor det havde stået ubeboet i 25 år og var meget forsømt.

Vi har med italienske rådgivere og håndværkere (og os selv!) nænsomt renoveret Cori-hus som nu består af to lejligheder mod tidligere tre. Og vi har fået lavet en terrasse.

Huset set fra gaden, via Laurienti. Her med en nye fontæne vi fik sat op i 2023.

Terrasselejligheden

NU MED AIRCON!!!!!

Efter 15 år og et par meget varme somre har vi overgivet os og er gået fra ‘aircondition naturale’ til almindelig aircondition.

Lejligheden består af to etager og en stor terrasse øverst.

På 2. sal er der en stor kombineret opholds- og spisestue med rejsning til kip, et moderne velindrettet køkken med ovn, opvaskemaskine og køleskab og endnu et nyrenoveret badeværelse med bidet, bruser og vaskemaskine. I stuen er der et stort spisebord med plads til otte og en dobbeltsovesofa, hvilket sammen med de to værelser giver mulighed for i alt 6 opredninger. Der forefindes babystol og –seng. Stuen på 2. sal har vinduer til både udsigt til Pontinasletten og til gaden. Der er desuden ovenlys fra terrassen ned i rummet, hvilket sammen med den blotlagte gamle stenvæg gør rummet utroligt spændende.
Vi har fået sat en Morsø brændeovn op, så nu kan man også tage herned under vinhøsten i oktober og smide en pind i ovnen, hvis det skulle blive køligt!

Stue og køkken

På 1. sal er der to soveværelser, et stort værelse med vindue til udsigt og en terrassedør med udsigt til gaden.

cori-hus soveværelse første sal

Det andet værelse er mindre med stort vindue til udsigten. Begge soveværelserne indeholder en dobbeltseng og en mindre garderobe.
På etagen er der desuden et nyrenoveret badeværelse med bruser, toilet og bidet.

Terrassen

Fra 2. sal når trappen op til terrassen, hvor der kan bruges mange timer, drikkes vin, spise, slappes af og nyde den pragtfulde udsigt.

cori hus, udsigt fra terrassen over cori

Stuelejlighed

Stuelejligheden er et lille hyggeligt studio på 40 m2. Lejligheden er til to personer, og er et godt udgangspunkt for udflugter i byen, i omegnen og til Rom.
Den indeholder en sovesofa til to personer, spisebord med 4 stole, et stort garderobeskab, en køkkenniche med 4 gasblus og en bordovn, køleskab, et nyt badeværelse med bruser og service til 4 personer

cori-hus stue i stueetage
cori-hus- køkken i stueetage

Det bedste ved lejligheden er imidlertid de tre gamle vinduer med udsigt ud over byens tage med oliventræsbeklædte bjergsider skrånende ned mod Pontinasletten, hvor lysene om natten røber byernes beliggenhed.

Man kan i stedet for at nyde udsigten tage en stol og sætte sig ud på gaden – på bedste italienske facon – og nyde folkelivet.