Lige uden for Valmontone – ude ved motorvejen – ligger Valmontone Fashion District, som er Italiens største Outlet og lige ved siden af ligger det eventyrlige Rainbow Magic Land.

Vi har endnu ikke oplevet Magic Land.

Rainbow Magic Land Valmontone
Rainbow Magic Land Valmontone

Se kørevejledningen til Valmontone, men kør forbi afkørslen til motorvejen. Lige efter kommer en rundkørsel, hvor der drejes af 1. vej til højre. Følg vejen og så kommer Outlet’et og Magic Land, som ligger lige ved siden af hinanden ude på åben mark.

Kørevejledning
Kør ud af Cori ad via Roma mod Giulianello og Velletri. Følg vejen 7-8 km til Giulianello og drej til højre i det store kryds. Pas på, krydset er lidt uoverskueligt. Følg herefter vejen ud ad byen mod Artena.
Efter en smuk tur gennem et bakket landskab nås Artena og så bliver det broget.
Vejen fører ned til Artena by, hvor man skal dreje til højre i et T-kryds OG STRAKS DEREFTER til venstre ned ad den lille gade, som efter 1 km deler sig og her holdes til venstre ned til rundkørslen.
Lige over rundkørslen og så er det bare lige ud. Vejen snor sig meget, men efter at have kørt under først togbanen og derefter autostradaen svinges til højre mod betalingsanlægget.

kørevejledning til Valmontone Outlet og Magic Land
Kørevejledning – kort