Der er flere muligheder for at bade i nærheden af Cori.

Stranden.

Der er en dejlig badestrand, Lido di Latina, der ligger ved Strada Lungomare ved kysten udfor Latina. Stranden er gratis og der er små cafeer og toiletter. Men om sommeren bliver man opkrævet P-afgift af unge drenge på knallerter (husk at få en billet ellers er det ikke den rigtige dreng!). Afstand ca 30 km.

Lido di Latina

Kører man længere sydpå til Lido di Sermoneta er stranden pænere, sandet hvidere og knap så mange mennesker. Afstand ca 50 km.

Flere steder kan man leje parasoller og solstole.

Søndagene er den store badedag for italienerne. Om sommeren er weekenderne totalt fyldte. Enten kører man meget tidligt ud v. 8-tiden ellers indstiller man sig på at bruge et par timer på at finde en parkeringsplads. Folk kommer myldrende fra hele området inkl. Rom og det kan tage flere timer at få en P-plads, men man møder på den måde utroligt mange eksempler på italienske kommunikationsformer! Men altså HVIS man absolut vil til stranden om søndagen bør det ske tidligt.

Swimmingpool Norma ER LUKKET FOR NUVÆRENDE GRUNDET REPARATION

Via Passeggiata S. Giovanni
Vores favorit når vi har besøg af børnebørnene. Kør op ad vejen ved slottet Sante Margherita og kør til Norma. Husk at nyde udsigten!! Tag 2. vej i rundkørslen og 100 m senere er indgangen til swimmingpoolen. Tre bassiner, mulighed for at spise, omklædning, toiletter og brusere. MEN typisk italiensk, meget venligt, lokalt og det meste virker. Entre. 11 km.

Swimmingpoll Norma

Swimmingpool Acquarius

Via Appia km 61, 19, 04100 Latina LT.
Kør til Dogannella. Til højre i rundkørslen og straks til venstre. Fortsæt ud til Appia’en – landevejen fra Cisterna og Tor Tre Ponti – og drej til venstre. Efter 600 m ligger Acquarius på højre hånd. Lækkert nyt sted med mulighed for spisning. Lækre toiletforhold. Entre. 15 km.

Swimminpool Acquarius

Acquapark Miami Beach.

Ligger ved Latina. Stort og vistnok ret populært, men vi har aldrig besøgt stedet.
Læs mere på: www.miami-beach.it